İSTANBUL / SİLİVRİ - İbrahim Emine Akçay Anaokulu

2023 EKİM KASIM ARALIK AYI OKUL AİLE BİRLİĞİ BİLANÇOMUZ

2024 NİSAN AYI BESLENME LİSTEMİZ

Mrt

Okulumuz 4 yaş A öğrencileri "Dünyamızı Seviyorum" adlı proje çalışmaları doğrultusunda oyuncak ve kırtasiye malzemelerini,deprem bölgesindeki arkadaşlarıyla paylaştı. Öğretmenimiz Burcu ALPAN ve minik öğrencilerimize ,destek veren velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Savaşının 109. Yıldönümünde Çanakkale Şehitleri, 18 Mart 2024 Pazartesi günü okulumuzda minik öğrencilerimizle yapılan etkinliklerle anılmıştır.

YEREL BASINDA İBRAHİM EMİNE AKÇAY ANAOKULU

Mrt

Okulumuzda dünya ressamlarının ünlü eserlerinin çalışıldığı "Sanatta Yolculuk" isimli sergimizin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Zekeriya ARTAR gerçekleştirdi. Öğretmen, veli ve öğrencilerimize ayrıca programımıza katılan şube müdürü Ümit YILMAZ'a ,okul müdürü ve tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün okul öncesi eğitimine öğrenci kazandırma çalışmaları doğrultusunda, öğrenciler ziyaret edilerek okula davet edilmektedir.

Şbt

TS EN ISO 45.001:2018 ve TSEM ISO9001 2015 Yönetim Sistemleri belgelendirme tetkiki amacıyla uygunluk değerlendirme ve rehberlik amacıyla İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları ile toplantı gerçekleştirildi.

Şbt

Okul Öncesi Aday Kayıt listesindeki öğrenciler adreslerinde ziyaret edilip ,okula davet edildiler.

Şbt

Öğrencilerimiz "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında "Marma Bölgemizi" tanıdılar.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ AYLIK BÜLTENLER

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ  PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILAN ETKİNLİKLER